Интерна медицина

Специјалистички прегледи кардиолога у Заводу обухвата преглед са ЕКГ-ом и мерењем крвног притиска, а по потреби и ултразвучни преглед срца, ергометријски тест (тест оптерећења) , 24-часовне холтере ЕКГ-а и крвног притиска. У склопу прегледа обављају се и лабораторијске анализе, а посебно одређивање специфичних ензима који могу указати на акутни инфаркт срца.

Изабрани лекар

У Заводу за здравствену заштиту радника “Железнице Србије” прегледи се заказују у Служби опште медицине, Служби за здравствену заштиту жена на један од следећих начина:

1. Преко апликације “Мој доктор”

2. Позивом Националног кол центра Министарства здравља на број телефона 011/362-0000

3.  Личним доласком у амбуланту у којој изабрани лекар ради. Списак изабраних
лекара по службама  можете потражити кликом на линк изабрани лекар

О служби

После првог прегледа, организују се и контролни прегледи пацијената током праћења и лечења болести. Посебан квалитет медицинској понуди овог одељења даје ендоскопски кабинет у коме се обављају прегледи желуца и црева, гастроскопија, колоноскопија и ректоскопија.

Специјалистички прегледи ендокринолога обухвата дијагностиковање, праћење и терапијски третман поремећаја у раду жлезда са унутрашњим лучењем (штитна жлезда, хипофиза, надбубрежна жлезда …). Ендокринологија обухвата и проблеме хормонских дисбаланса као и шећерну болест као једну од најчешћих болести данашњице. Као пратеће дијагностичке методе у Заводу је могуће урадити ултразвучне преглед на цолор Допплер апаратима (УЗ штитне жлезде, УЗ надбубрежне жлезде …), цитолошку дијагностику штитне жлезде – пункције, као и комплетне лабораторијске анализе.

Одељењe интерне медицине

обавља и услуге из области: кардиологије, реуматологије, гастроентерологије и ендокринологије

Пратеће дијагностичке процедуре
  • Рентген дијагностика
  • Комплетна лабораторијска дијагностика
  • Ултразвучна дијагностика
  • Специјалистички прегледи ендокринолога
  • Ендокринологија

Е-маил

Телефон

064 860 78 11

011 2686 155 
локал 170 и 116

Радно време

Радним данима:
07 – 20 часова

Други начини заказивања

Преко апликације “Мој доктор”

Позивом Националног кол центра Министарства здравља на број телефона 011/362-0000